avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nedeclararea chiriilor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Nedeclararea chiriilor

Buna ziua,nepotul meu a stat in chirie la cineva unde platea 100 euro chirie si a lasat 200 euro garantie,dupa 8 luni a plecat si proprietarul nu i-a restituit garantia,doar nu aveau nici un contract.Unde trebuie sa-i faca plangere pentru evaziune cred ca face propietarul.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: beleflorin4444 , utilizator 07:39, 21 Martie 2017
Plangerea pentru evaziune nu il ajuta sa recupereze suma. Din pacate are nevoie de contract pentru recuperarea banilor. Faceti o notificare scrisa proprietarului sa va dea suma si il avertizati ca ii veti depune plangere la ANAF pentru evaziune si la politie pentru inselaciune.
Buna,nu la parchet trebuie sa faca plangere,banii oricumnu-i mai da dar sa nu mai pateasca si altii la fel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre chirii angel_3ro angel_3ro Buna , am si eu o intrebare. Am stat in chirie stabilind cu proprietarul ca vom ramane 3 luni. Din cauza ca apartamentul e invadat de gandaci cat soarecii, am ... (vezi toată discuția)
Mafia imobiliara CarinaNicoleta_G CarinaNicoleta_G Buna seara, Va scriu pentru ca in data de 9 iulie 2017, am semnat un contract facut de un agent imobiliar pentru o garsoniera in sector 3 Bucuresti. In ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie apartament inchiriat. edm_addicted edm_addicted Pe scurt, problema mea este aceasta. am inchiriat un apartament si doresc sa ma mut din acesta. La incheierea contractului am dat o garantie. Acum cand am ... (vezi toată discuția)