Company Advising 
	    	Utilizator

Company Advising 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Andreii Gabriel	                   

Bună ziua! Nu de mult timp am beneficiat de ajutorul unei firme imobiliare pentru găsirea unei chirii în Cluj-Napoca. Am găsit garsoniera, la o primă ... (vezi toată discuția)
	                    Andreii Gabriel	                   

Bună ziua! Nu de mult timp am beneficiat de ajutorul unei firme imobiliare pentru găsirea unei chirii în Cluj-Napoca. Am găsit garsoniera, la o primă ... (vezi toată discuția)

rechim	                   

Buna ziua, as avea o problema legata de o fost chirie in care am stat.
O sa incerc sa enumar informatii in ordinea lor, sper sa intelegeti si sa ma ajutati ... (vezi toată discuția)
	                    rechim	                   

Buna ziua, as avea o problema legata de o fost chirie in care am stat.
O sa incerc sa enumar informatii in ordinea lor, sper sa intelegeti si sa ma ajutati ... (vezi toată discuția)

SabinaMaria	                   

Buna ziua!
Am facut un contract pe un an cu proprietarul pt o garsoniera, in prezenta agentilor imobiliari. Am platit: 250euro prima chirie si inca 500 de ... (vezi toată discuția)
	                    SabinaMaria	                   

Buna ziua!
Am facut un contract pe un an cu proprietarul pt o garsoniera, in prezenta agentilor imobiliari. Am platit: 250euro prima chirie si inca 500 de ... (vezi toată discuția)