avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu pentru amenzi
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu pentru amenzi

Buna ziua,
Am niste amenzi pe RATB si inca una pentru disturbarea linistii publice, stranse de prin 2010-2011, la un loc cu unele de mai tarziu, cele mai noi fiind de acum vreo 3 ani. Cumulate sunt in jur de 1000 lei.
Saptamana trecuta am primit un mesaj de la banca la care am cardul de salariu, cum ca mi s-ar fi pus poprire pe contul respectiv, in valoare de 350 lei. Am 3 intrebari.
1. Momentan nu am decat 9 lei pe el, dar banuiesc ca daca mi se va pune salariul pe card in continuare, mi se vor lua treptat, pana se ajunge la suma de 1000, gresesc?
2. Nu se poate depune contestatie? Din cate stiu, amenzile mai vechi de 5 ani se prescriu..
3. Daca vorbesc cu seful meu sa nu imi mai puna salariul pe card, poate veni poprirea la mine la firma? Se poate contesta aceasta?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: violetavioleta36 , utilizator 23:09, 21 Martie 2017
Trebuie sa platiti amenzile. O sa vi se opreasca dupa card

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii fisc si amenda administrativa lavin12 lavin12 Buna ziua, Am primit de curand o amenda administrativa in valoare de 1000 ron si din cate imi amintesc si sper sa nu gresesc mai am o valoare de 3000 ron ... (vezi toată discuția)
Credit nepltit 35daniel 35daniel buna ziua, am si eu o nelamurire,am citit toate articolele legate de creditele neplatite. vreau sa mentionez ca si eu la randul meu am un credit la una din ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu la unicredit pentru datorie la brd Robert_tm Robert_tm buna, problema mea este urmatoare: mi-am facut acum cativa ani un card real la banca1, am pltit ratele lunar pana acum aproximativ 1 an cand am avut accident ... (vezi toată discuția)