Exista posibilitatea sa primesc cu suspendare daca am savarsit aceiaisi fapta pentru care am fost condamnat la 8 luni cu suspendare dar istanta a dispus amanarea aplicarii pedepsei si un termen de incercate
Ma poate ajuta si pe mine cineva , am o condamnare de 8 luni cu suspendare si un termen de doi ani de incercare din care a trecut un an si jumatate instanta a propus aplicarea amanarii pedepsei pentru conducere sub influenta alcolului.zilele trecute am urcat la volan baut si m au prins iar .stiu ca este foarte grav intrebarea e pot sa primesc cu suspendare sa ma baga la inchisoare
Dacă ati săvârşit o nouă infracţiune în termenul de supraveghere, pentru care se pronunţa o condamnare, instanţa revocă amânarea şi dispune aplicarea şi executarea pedepsei. Pedeapsa aplicată ca urmare a revocării amânării şi pedeapsa pentru noua infracţiune se calculează conform dispoziţiilor privitoare la concursul de infracţiuni.
Dosar penal
pbuzdugan
Am vreo șansa sa scap de închisoare ? In primul dosar am avut condamnare de 10 luni de închisoare cu amanarearea pedepsei pe 2 ani , și in acești doi an ... (vezi toată discuția)