avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Exista posibilitatea sa primesc cu suspendare daca am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Exista posibilitatea sa primesc cu suspendare daca am savarsit aceiaisi fapta pentru care am fost condamnat la 8 luni cu suspendare dar istanta a dispus amanarea aplicarii pedepsei si un termen de incercate

Ma poate ajuta si pe mine cineva , am o condamnare de 8 luni cu suspendare si un termen de doi ani de incercare din care a trecut un an si jumatate instanta a propus aplicarea amanarii pedepsei pentru conducere sub influenta alcolului.zilele trecute am urcat la volan baut si m au prins iar .stiu ca este foarte grav intrebarea e pot sa primesc cu suspendare sa ma baga la inchisoare
Dacă ati săvârşit o nouă infracţiune în termenul de supraveghere, pentru care se pronunţa o condamnare, instanţa revocă amânarea şi dispune aplicarea şi executarea pedepsei. Pedeapsa aplicată ca urmare a revocării amânării şi pedeapsa pentru noua infracţiune se calculează conform dispoziţiilor privitoare la concursul de infracţiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.in urma cu un an am fost prins la volan cu o alcoolemie ... Georgeabc Georgeabc Buna ziua.In urma cu un an am fost prins la volan cu o alcoolemie de 1,40 in sange.Am primit un an cu amanare si 2 ani de probatiune.Acum 2 saptamani am fost ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, ma roade putin curiozitatea legata de un coleg ... Cosmin9095 Cosmin9095 Buna dimineata, ma roade putin curiozitatea legata de un coleg de serviciu. Povestea pe scurt, colegul respectiv undeva in 2023 a fost prins la volan fiind ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pbuzdugan pbuzdugan Am vreo șansa sa scap de închisoare ? In primul dosar am avut condamnare de 10 luni de închisoare cu amanarearea pedepsei pe 2 ani , și in acești doi an ... (vezi toată discuția)