avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna dimineata, ma roade putin curiozitatea legata de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna dimineata, ma roade putin curiozitatea legata de un coleg ...

Buna dimineata, ma roade putin curiozitatea legata de un coleg de serviciu.
Povestea pe scurt, colegul respectiv undeva in 2023 a fost prins la volan fiind sub influenta alcoolului, ma rog judecata etc etc in octombrie noimbrie 2024 s-a dat sentinta (10 luni inchisoare cu amanare cu perioada de probatiune de 2 ani daca zic bine) ma rog, permis restituit etc etc, acum pe 6 aprilie am înțeles ca iar a fost oprit de politie, aceasi poveste baut la volan, alcolemie 0.65 in etilotest daca nu ma insel (plus sicanari in trafic scandal sarit la bataie) acum curiozitatea mea, ce o sa se întâmple cu el? Inteleg ca cele 10 luni de inchisoare mai mult ca sigur o sa la faca nu?
Cel mai recent răspuns: carlitosbest , utilizator 11:20, 10 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca a savarsit fapta in termenul de supraveghere si o sa fie gasit vinovat, instanta revoca amanarea și dispune aplicarea și executarea pedepsei. Pedeapsa aplicată ca urmare a revocării amânării și pedeapsa pentru noua infracțiune se calculează conform dispozițiilor privitoare la concursul de infracțiuni.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu prea scapa fara sa execute ceva luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 336 ncp Ginelinho Ginelinho ce sanse exista sa se recurga la o amenda penala si nu la o pedeapsa de inchisoare de la 1 la 5 ani cu suspendare in cazul in care am baut la volan,nu am nici ... (vezi toată discuția)
Conducere fără permis Fllo Fllo Buna seara ! Am intampinat un lucru ne fericit si as dori sa ma lămuriți dacă se poate . Vas fi complect recunoscător! Sunt sub supraveghere inregistrat ... (vezi toată discuția)