Buna dimineata, ma roade putin curiozitatea legata de un coleg de serviciu.
Povestea pe scurt, colegul respectiv undeva in 2023 a fost prins la volan fiind sub influenta alcoolului, ma rog judecata etc etc in octombrie noimbrie 2024 s-a dat sentinta (10 luni inchisoare cu amanare cu perioada de probatiune de 2 ani daca zic bine) ma rog, permis restituit etc etc, acum pe 6 aprilie am înțeles ca iar a fost oprit de politie, aceasi poveste baut la volan, alcolemie 0.65 in etilotest daca nu ma insel (plus sicanari in trafic scandal sarit la bataie) acum curiozitatea mea, ce o sa se întâmple cu el? Inteleg ca cele 10 luni de inchisoare mai mult ca sigur o sa la faca nu?
Daca a savarsit fapta in termenul de supraveghere si o sa fie gasit vinovat, instanta revoca amanarea și dispune aplicarea și executarea pedepsei. Pedeapsa aplicată ca urmare a revocării amânării și pedeapsa pentru noua infracțiune se calculează conform dispozițiilor privitoare la concursul de infracțiuni.
Art 336 ncp
Ginelinho
ce sanse exista sa se recurga la o amenda penala si nu la o pedeapsa de inchisoare de la 1 la 5 ani cu suspendare in cazul in care am baut la volan,nu am nici ... (vezi toată discuția)
Conducere fără permis
Fllo
Buna seara !
Am intampinat un lucru ne fericit si as dori sa ma lămuriți dacă se poate . Vas fi complect recunoscător!
Sunt sub supraveghere inregistrat ... (vezi toată discuția)