avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lnstrainare bunuri inainte de executarea silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lnstrainare bunuri inainte de executarea silita

Buna ziua! Poate debitorul sa instraineze bunurile in perioada dintre ramanerea hotararii definitiva(Hot. civila) si executare silita?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: davali , utilizator 15:47, 28 Martie 2017
Daca sunt bunurile lui da.

Dvs dc sunteti creditor, aveti diligenta necesara si considerati ca exista riscul ca bunurile sa fie instrainate si sa nu aveti ce executa, atunci trebuie sa stiti ca legea va pune la dispozitie mijloace necesare indisponibilizarii acestora si asigurarii lor.
El poate înstrăina bunurile. ideal ar fi fost ca dvs să introduce o acțiune cu obiect sechestru sau asiggurare de dovezi care se judecă de urgență.
În cazul în care va diminua masa urmăribilă atunci aveți la dispoziție o altă acțiune în instanță în anularea actelor de înstrăinare. Cel mai bine este să consultați un avocat.
actiunea trebuie introdusa imediat dupa comunicarea hot judecatoresti, nu?
ar fi trebuit introdusa dupa ce era introdusa actiunea principala
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debitor actionar la un srl CristiIgnea CristiIgnea Ma numesc Cristian Ignea si as dori un sfat de la dvs. Ce as putea face fata de un debitor, care impreuna cu un prieten si-a deschis un S.R.L ,capital ... (vezi toată discuția)
Instrainare bunuri comune in timpul divortului ally_alex06 ally_alex06 buna ziua . sunt in divort. sotul a pus masina in vanzare fara acordul meu. avem de asemenea, o casuta din lemn,care valoreaza in jur de 40000 ron, construita ... (vezi toată discuția)
Contractul de vanzare cumparare poate fi atacat in instanta ? doinita234 doinita234 buna seara, am nevoie urgent de ajutorul dumneavoastra... Intrebarea mea este daca poate fi atacat un contract de vanzare cumparare in urmatoarea situatie ... (vezi toată discuția)