avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PARTAJ
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PARTAJ

În anul 2011 am divorțat, având un copil minor,instanta a hotărât că acesta să rămână în grija fostei sotii.In perioada aceea nu am făcut partaj nici pe bunurile cumpărate împreună nici pe imobil.Anul acesta as vrea sa intentez un proces fostei ,însă nu mai am nici un fel de acte la bunuri(aparatura electrocasnica.electronica si mobilier). Imobilul nu mai poate fi luat în discuție ptr. ca i l-am lăsat "cadou".Pot avea vreo șansă să mă despăgubească cu ceva.. are rost sa intentez proces??
Cel mai recent răspuns: bobbymarvik1@gmail.com , utilizator 09:01, 2 Aprilie 2017
Cand vorbim despre partaj in urma unui divort intelegem impartirea bunurilor comune (mobile si imobile) din timpul casatoriei intr-o cota egala pana la proba contrarie. D-voastra hotarati ce se intampla cu "cadoul" facut fostei sotii sau cu bunurile mobile; chiar daca nu mai exista facturi ele pot fi evaluate, insa e putin jenant sa impartiti acum aragazul si frigiderul, nu credeti?
Daca nu mai aveti documente doveditoare..
Va sugerez sa va. vedeti de.treaba.
Ce nu inteleg!?
Faceti o casa cadou si va pretati la lucruri marunte! O
Ptr utilizatorul"Șoimul xl".. am avut o întrebare și nu cred că sunteți în măsură să mă judecați... Este problema mea daca doresc sa ma judec ptr.un pres s-au un frigider, la fel..strict problema mea, ce fac cadouri fac,nu credeți?Eu am cerut de la dumneavoastra doar o părere si nu v-am rugat să "mă luați peste picior" sau să mă criticati...Ganditi-va ca ați fi putut fi în situația mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort notar cu minor 10 luni ContSters243704 ContSters243704 suntem casatoriti civil din 8.12.2012...si vreau sa divortez.as vrea sa fie pe cale amiabila la notar,.....daca divortam la notar copilul ramane la mine sau ... (vezi toată discuția)
Acte necesare partaj voluntar. iubitelnel iubitelnel Buna ziua.Am divortat si ne-am inteles sa o despagubesc cu o suma de bani.Specific ca nu avem de impartit bunuri imobile,doar anumite bunuri cumparate in ... (vezi toată discuția)
Partaj 2011 dragomirelena78 dragomirelena78 Am divortat pe 5.11.2011.Am cazut de acord sa vindem apartamentul de 3 camere si am impartit banii.In ceea ce priveste toata aparatura electronica frigider, ... (vezi toată discuția)