avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj 2011
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj 2011

Am divortat pe 5.11.2011.Am cazut de acord sa vindem apartamentul de 3 camere si am impartit banii.In ceea ce priveste toata aparatura electronica frigider, congelator, masina de spalat automata, aragaz, cuptorul cu microunde, masina de tocat carne automata si toate celelalte aparate electronice, inclusiv masina renault Symbol Best , mobila de bucatarie, 2 dormitoare, le a luat fostul sot.Acum, ce pot eu sa fac sa mi recuperez jumatate din suma celor dobandite de el?Nu pot sa deschid partaj deoarece nu am serviciu.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: dragomirelena78 , utilizator 18:41, 2 Noiembrie 2013
Buna ziua, pe ce data a-ti divortat ? Puteti sa solicitati partajarea, solicitanti sa imparta suma de bani rezultata din vanzarea bunurilor de care a-ti amintit. Nu trebuie in mod imperios necesar si obligatoriu sa aveti "servici" pentru a apela la o instanta de judecata, in masura in care nu aveti venituri, puteti solicita sa fiti scutita de taxa de timbru, si de asemenea in masura in care considerati necesar sa solicitati sa fiti asistata de un avocat din oficiu.
Din 03.11.2010 sunt 3 ani de cand am divortat. Acum mai pot sa deschid proces de partaj?Am o pensie de 446 lei pe care ii depun rata la banca, deoarece am ramas cu rata la banca din anul 2008.Daca mai am dreptul sa deschid proces de partaj, trebuie sa platesc taxa de timbru?Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort popescuelena77 popescuelena77 Am divortat in 5.11.2010.Apartamentul facut impreuna cu fostul sot l-am vandut anul trecut in luna mai 2011. Fostul sot a plecat la Jimbolia cu toate ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa moartea fostului sot Elenapusa Elenapusa Am fost casatorita 33 de ani cu fostul sot (1977-2010). Am facut 2 copii, o casa, o masina. Dupa 33 de ani am divortat de el in 2010 pentru alcoolism si ... (vezi toată discuția)
Executare silita asupra bunurilor Angelsy Angelsy Am divortat de fostul sot, la notar si am facut o intelegere, prin care ma angajam sa-l despagubesc cu o anumita suma de bani. I-am dat o parte din bani in ... (vezi toată discuția)