avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Calcul alcoolemie in sange
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Calcul alcoolemie in sange

Ma puteti ajuta ai pe mine cu calculul pt 350 ml whisky j& b ( 40% alcolemie ) , am 81 de kg. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Pepitto , utilizator 15:24, 4 Aprilie 2017
Solicitarea dvs pare oarecum neserioasa, nu stiu cum v-a trecut prin cap ca o sa va calculeze cineva alcoolemia din sange scriind pe acest forum, oricum, pentru stiinta dvs, expertiza medico-legala pentru estimarea retroactiva a alcoolemiei, se efectueaza doar de persoane specializate din cadrul Comisiei pentru interpretarea alcolemiei-INML printr-o formula de calcul in baza mai multor elemente, printre care, declaratia dvs de consum, concentratia in aerul expirat, valoarea celor 2 probe biologice prelevate, timpul scurs intre momentul depistarii si momentul prelevarii primei probe, etc.



Domnule avocat razvan, stiind ca este o formula de calcul
C = A : G r unde
C = concentrația alcoolului în sânge
A = cantitatea de alcool ingerată, în grame
Si neavand cunostinta calcularii cantitatii de alcool ingerata in grame ma gandeam ca poate m ar putea ajuta cineva sa aproximez cantitatea de alcool din sange pe baza acestei formule. Asteptarea rezultatelor probelor biologice ma omoara , nu stiu daca stiti cum este .
Mergeti sa solicitati organului de UP ca sa platiti dvs contravaloarea probelor biologice daca vreti ca asteptarea sa fie mai scurta.
Stiti cumva cat costa ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoarea alcoolemiei ceambur_mircea ceambur_mircea am si eu o mica problema: acum cateva seri inconstienta m-a urcat la volan dupa cateva pahare cu vin si ghinionul mi-a scos in cale un echipaj de la politia ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie, recalculare karlo_cip karlo_cip Buna ziua! Am facut prostia,marea prostie si m-am urcat baut la volan! Alcoolemia in aer expirat a fost 0,45 , iar in sange 1.20 si as dori sa fac ... (vezi toată discuția)