Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ce se poate face daca descoperi ca vanzatorii au facut 2 antecontracte de vanzare-cumparare?

buna ziua. in cazul in care notarul public unde am incheiat promisiunea de vanzare-cumparare descopera printr -un extras ca promitentii vânzători au mai incheiat un antecontract cu altcineva in afara de cel incheiat le el, care este legea prin care se sancționează vanzatorii ? ce pot face cumparatorii care au platit si taxe notariale si evaluator si au dat si avans vanzatorilor?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 10:45, 4 Aprilie 2017
tb vazut care e soarta antecontractului anterior; poate doar a ramas doar notat in CF fiindca nu l-a radiat nimeni ...
Dacă primul antecontract este înscris în CF at acesta este valabil. Cu excepția situației în care părțile s-au răzgândit, dar greu de crezut.. promitenoii cumpărători pot face în acest caz demersuri în penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare-cumparare imobil ContSters87348 ContSters87348 buna ziua! va rog sa ma sfatuiti care e cea mai buna cale de urmat la achizitionarea unui apartament, situatia concreta fiind urmatoarea: doresc sa cumpar ... (vezi toată discuția)
Am încheiat un antecontract cu promisiunea bilaterală ... realplayer realplayer Buna ziua Am încheiat un ante contract cu promisiunea bilaterală de vinzare cumpărare a unei case. In contract se stipulează că , casa se preda la cheie ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara cu promisiunea de vanzare alexandra_d alexandra_d Buna ziua, Am pus ochii pe un teren cu o casuta inafara Bucurestiului,chiar daca proprietarul nu avea inca toate actele(dezmembrare, cadastru, extras carte ... (vezi toată discuția)