avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pot obtine \"Nulla Osta \" in Romania sau trebuie ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pot obtine "Nulla Osta " in Romania sau trebuie neaparat sa ma prezint in Italia la Ambasada Romaniei?

Buna seara,
Intentionez sa ma casatoresc in Italia cu un cetatean italian. Momentan sunt in Romania si printre altele vreau sa rezolv problema cu "NULLA OSTA " dar din cate citesc pe net din Romania pot obtine maxim un certificat de celibat apostilat, tradus, impreuna cu certificatul meu de nastere iarasi apostilat, tradus. Problema e ca nu sunt deajuns documentele astea.In Romania nu poti obtine Nulla Osta, decat la consulat /ambasada in Italia?
Nulla Ostra de la ambasada este adeverinta de cutuma de la noi(anexa 9), pe care o apostilati impreuna cu certificatul(daca nu aveti extras multilingv de nastere) si pe care ulterior le traduceti la un traducator si le apostilati la un notar din Italia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulla osta! alynaaa_2005 alynaaa_2005 Buna! Daca poate cineva sa ma lamureasca ...pt ca nu inteleg prea bine de ce aceasta nulla osta se poate elibera doar prin ambasada? Am hotarat cu prietenul ... (vezi toată discuția)
Acte pentru a doua casatorie in italia Nna81 Nna81 Buna ziua tuturor! Sunt divortata in Italia de un cetatean italian. As dori sa ma recasatoresc in Italia cu un alt cetatean italian. Credeti ca ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean italian dana-mihaela dana-mihaela Ce acte imi sunt necesare pentru casatoria cu un cetatean italian. Casatoria va avea loc in Italia. Mentionez ca atat eu cat si viitorul meu sot suntem ... (vezi toată discuția)