Pe raza unei comune am teren extravilanAceste terenuri au fost lucrate de familia Primarului care nu a platit impozit dar a luat fonduri europene APIA.Terenurile au fost lucrate comasat.La inceput am fost la Primarie sa ma interesez de aceste terenuri,dar mi s-a spus sa merg pe câmp sa le caut.La un moment dat au arătat în scris ca ele nu există,acum patru ani.ȚUrmare acestui fapt am facut Plângere Penala.Poliția a facut presiuni sa-mi retrag Plângerea,dar am refuzat și am facut memoriu la Prefectura.S-a format o echipa dela Prefectura care a cuprins reprezentanți de la poliție ,prefectura si APIA.Acestia au mâncat și baut la primarie ,iarapoi cu un reprezentant de la primarie am plecat pe teren.Mi-au aratat terenuri pârloaga care au spus ca sunt ale mele.Au aratat ca-mi pot alege câte doresc pentru ca erau mai multe suprafete.Au avut la îndemâna optofotometrul un aparat folosit de APIA pentru identificarea exacta a oricarei suprafete de teren.Nu au dorit sa existe proces verbal prevazut de lege.Deoarece n-am fost de acord au plecat raspunzând la memoriu în mod mincinos.În plângerile penale am aratat ca au mâncat și baut la primarie iar răspunsul este mincinos,nu s-a cercetat nimic.Eu nu pot lua nici un teren ,care nu-i al meu ,pentru ca Primarul ca autoritate sesizează Poliția iar eu devin penal.Persoana care a semnat raspunsul la memoriu este o persoană importantă a statului,iar Parchetul refuza sa cerceteze în condițiile în care solicit acest fapt prin multe faxuri.Partea advesă s-a folosit de raspuns si asta ma avantajeaza .Am facut plâncere de marturie mincinoasa,dar tot degeaba.Mai mult aceste Plângeri au intrat pe rolul instanțelor cu aceasi speță.S-au judecat trei Plângeri din cinci,iar la una am fost pus ,culmea,sa plaresc cheltuieli de judecata.Am solicitat permanent cercetarea la fata locului,dar se respinge nemotivat.Apelarea la un avocat pe plan local este dificila,pentru ca nu stiu cît imi ține partea.Față de cele arătate doresc unele sfaturi în condițiile în care nu dețin sume mari de bani.Mulțumesc mult