Buna ziua!
Am o fetita in varsta de 3 ani si jumatate si pana acum venea alocatia prin posta.
Asta e a 2 luna in care nu mi s-a dat alocatia iar la posta au zis ca nu stie nimic doar ca daca nu rezolvam nu o sa mai primim deloc.
Stiti cumva de ce,brusc deodata nu mi s-a mai dat alocatia si unde ar trebuii sa merg sa fac vreo reclamatie ceva de genul? Si totodata sa fac si cerere pentru a-mi veni alocatia pe card?
Mergeti la AJPIS si vedeti ce se intampla cu alocatia pentru copil ... in cazul in care nu sunteti multumita de raspunsul dat, puteti sesiza ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială , email : secretariat@mmanpis.ro
Buna ziua
Carla beatrice
Am o fetita de 14 luni pe care am nascuto in italia ,anul trecut in decembrie am fost acasa pt actele romanesti si am depus dosaru pt alocatia de 200 ron ,avea ... (vezi toată discuția)
Dreptul copilului
lucasonia
Buna ziua am o nelamurire,,in luna Decembrie 2015 nu mi-a venit alocatia copilului in varsta de 1 an,,azi am fost la posta si am intrebat de ce nu a venit si ... (vezi toată discuția)