avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dreptul copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dreptul copilului

Buna ziua am o nelamurire,,in luna Decembrie 2015 nu mi-a venit alocatia copilului in varsta de 1 an,,azi am fost la posta si am intrebat de ce nu a venit si mi sa raspuns foarte urat,,dupa care mi sa spus sa fac o contestatie ca pe ele nu le intereseaza,,cum pot sa fac sa recuperez si banutii din luna decembrie??nimeni nu imi spune nimic. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:03, 22 Ianuarie 2016
Mergeti si intrebati la AJPIS sau depuneti o sesizare la ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, email : anps@prestatiisociale.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie 18 ani Marutu123 Marutu123 Buna ziua. Am implinit in luna decembrie 18 ani . In ianuarie am primit banii (banuiesc ca pe decembrie), dar in februarie n-am mai primit nici un ban. M-am ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copii ramonateamo ramonateamo buna. imi puteti spune unde pot suna sa intreb de ce nu mia venit alocatia de stat pe luna februarie? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Michaela2014 Michaela2014 Buna ziua, Am nascut in 24 Octombrie 2014. Am depus dosarul pentru primire indemnizatie de crestere copil pana la un an pe 8 decembrie impreuna cu cel ... (vezi toată discuția)