avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1420 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Pentru intocmirea dosarului de obtinere a indemnizatiei de somaj, daca in ultimele 24 de luni am lucrat la 3 angajatori in total 13 luni, iar la ultimul angajator am lucrat 3 luni, adeverinta cu salariile (anexa 11, anexa 26 la normele metodologice) se obtine de la toti 3 angajatorii sau doar de la ultimul angajator? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: BANESCULUCIA , utilizator 15:05, 21 Aprilie 2017
de la toti angajatorii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente pentru indemnizatia somaj sorineldobre sorineldobre am citit pe un site care sunt documentele necesare pt. alcatuirea dosarului de acordare a indemnizatiei de somaj si nu am mai vazut : 1.dovada achitarii ... (vezi toată discuția)
Somaj Vali26 Vali26 ce acte trebuiesc pentru a trimite un salarit in somaj. Salariatul a lucrat norma de timp redus/partial, nu 8 ore. (vezi toată discuția)
Adeverinta stagiu de cotizare la somaj infolegi infolegi Ex: In cazul in care am lucrat la o societate 4 ani , si o 1 luna de zile la o alta societate fara intrerupere ! este obligatoriu sa prezint la AJOFM ... (vezi toată discuția)