avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1551 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Decizie favorabila?- Sentinta civila, contestatie PV ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Decizie favorabila?- Sentinta civila, contestatie PV politie rutiera.

Buna ziua, rezultatul ultimei sedinte de judecata pentru contestarea unui PV de contraventie este urmatorul:

Tip solutie: Admite plângerea
Solutia pe scurt: Admite plangerea Anuleaza procesul verbal contestat si inlatura sanctiunile aplicate prin acesta. Ia act ca petentul nu a solicitat cheltuieli de judecata. Cu apel Pronuntata in sedinta publica azi.

Nu am inteles exact exprimarea si am urmatoarele intrebri:
1) ''Cu apel Pronuntata in sedinta publica azi''' => s-a facut deja apel? sau intimatul are dreptul inca la apel ?
2) Daca inca are dreptul la apel ...in cazul contraventiilor, intimatul (brigada rutiera) face in general uz de apel (e procedura standard cand au procese) sau...?
Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Bogdan1943 , utilizator 17:11, 24 Aprilie 2017
Instanta de fond a admis contestatia promovata de dv impotriva PV,a dispus anularea acestuia si a inlaturat sanctiunile aplicate prin acesta.
Conform dispozitii in vigoare,partea interesata poate ataca cu apel hotararea instantei de fond
Nu a fost atacata hotararea instantei de fond dar intimatul are acest drept legal
De regula SPR face apel
Daca intimatul (politia) face apel, poate sa conteste faptul ca judecatorul a admis ca martor rude de gr, 1 (sotul) el facand mentiunea in intampinare ca nu este deacord. La apel poate veni cu probe video dar in prima instanta nu au przentat probe video sau mai poate cere audierea martorului. Multumesc pentru toate raspunsurilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă + suspendarea permisului cgog cgog Bună, Am fost sancționat cu o amenda de 4 puncte 590 lei și mi s-a suspendat permisul pt depășire prin loc nepermis. Am contestat sancțiunea deoarece ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca LaurVLM LaurVLM Buna ziua, In urma unui proces deschis impotriva DGPMB-BRIGADA RUTIERA-SERVICIUL SUPRAVEGHERE RUTIERA, am primit urmatoarea solutie : \"Tip solutie: Admite ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg solutia data de tribunal ccclyon ccclyon Buna ziua. In februarie anul trecut am primit de la Politia rutiera amenda + suspendare perimis. M-am judecat cu ei si la judecatorie am primit ... (vezi toată discuția)