avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog un raspuns!- Tir-uri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog un raspuns!- Tir-uri

Buna ziua,

Pe strada unde locuiesc eu, in Arad, la 2 case distanta, exista un parc auto pentru transport marfa, iar aceasta firma are 20-30 de camioane de 20 de tone, iar legea locala sau nationala nu prevede nimic nici impotriva amenajarii nici in favoarea amenajarii acestui parc auto. Va rog sa imi spuneti atunci daca acest parc auto, a firmei de transport este sau nu in legalitate? Vreau sa mentionez ca sunt disperata din cauza zgomotului, a prafului si a mizeriei, a faptului ca se zguduie casa cand trec tir-urile prin fata casei.Nu pot sta in casa cu geamul deschis, nu ma pot bucura de linistea din curte, nu mai am timp de odihna ca mereu circula autotrenurile.In spatele casei mele sunt alte doua firme, una pentru microbuze,alta tot de camioane, au rasarit ca si ciupercile dupa ploaie. Curios este ca pe strada mea,la intrare este indicator pentru restrictionarea de tonaj,cu masa maxima autorizata este 7.5t. Cum se poate atunci ca firma sa aiba sediu si parc auto pentru TIR-uri daca nu se poate intra pe strada decat cu autorizatie, pe care evident camioanele nu o au... Am facut sesizari, peste sesizari la politia locala, la garda de mediu. Nimic concret, nici o masura.Va rog sa-mi spuneti ce as putea face legal pentru aceasta problema! Pot sa ii chem in instanta pe motiv ca nu mai am liniste si pace in casa, sau pe motiv de reguli urbane, de conservare de mediu, drepturi ale omului? Va rog mult un raspuns! Va multumesc!daca stiti de vreo lege care poate impiedica amenajarea intr-un cartier de case,a unui astfel de parc auto, ucigator de liniste si confort, va rog mult sa ma ajutati ! Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 25 Aprilie 2017
FrauD, utilizator

Alte discuții în legătură

Autorizare parc auto in cartier FrauD FrauD Stie cineva cine emite autorizatii de functionare pentru un parc auto? Primaria sigur nu...Multumesc! (vezi toată discuția)
Este legal sa fie depozit de materiale de constructii si dezmembrari ... CriTin CriTin Este legal sa fie depozit de materiale de constructii si dezmembrari auto pe un teren dintr o zonă rezidențială ,care are acces printr un drum privat la ... (vezi toată discuția)
Atingeri aduse vietii private magdaban magdaban Buna ziua. Am achizitionat de curand o casa la tara unde, ne-am si mutat de aproximativ o luna. Langa imprejmuirea proprietatii, care are o inaltime de ... (vezi toată discuția)