avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reînființare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reînființare SRL

Aş vrea să ştiu - pot să înființez un SRL cu aceeaşi denumire pe care a avut-o tatăl meu la un SRL în 1993 ? Menționez că firma a fost închisă de tatăl meu prin anul 2000. Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: maz , utilizator 08:44, 4 Octombrie 2017
daca este libera denumirea , da. intrati pe site-ul orc, aveti optiunea verificare si rezervare denumire firma si acolo cautati. daca raspunsul este afirmativ, printati denumirea si ....succes.
solicitati verificarea de denumire pe site-ul onrc si vedeti daca intre timp nu a fost acordata denumirea altei societati. nu va costa nimic. incercati. raspunsul se da in cateva minute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz rezervare denumire firma onrc LuchianSeb LuchianSeb Buna seara. Ce se poate face impotriva refuzului nejustificat de rezervare denumire firma emis de ONRC ? Mentionez ca mi-a fost respinsa deja de doua ori ... (vezi toată discuția)
Transformare srl-d in srl robert_11 robert_11 Buna ziua. Am un SRL-D cu 5 coduri CAEN. Doresc adaugarea de alte noi coduri. Conform legislatiei, SRL-D are maxim 5 coduri, daca mai adaug, ma transform in ... (vezi toată discuția)
Nedumerire ovidiu2317 ovidiu2317 Un prieten,a deschis o firma in 2006 care n-a functionat deloc.,pt.ca a primit viza de Canada si a plecat in graba din tara.S-ar mai putea activa?Nu a ... (vezi toată discuția)