avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... FALS IN ACTE- VA ROG AJUTATI-MA CU UN SFAT
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

FALS IN ACTE- VA ROG AJUTATI-MA CU UN SFAT

In 2002 am pierdut buletinul,cineva la gasit la falsificat schimbadu-i poza,a mai facut o carte de munca falsa pe numele meu si a luat produse de la FLANCO in valoare de 19 mil lei vechi.punandu-ma fidejusor.Dupa 6-7 luni au inceput sa vina somatiide la FLANCO.Cel care a luat creditul nu a fost gasit Am fost la FLANCO am dat declaratii peste declaratii ,eu aveam o carte de identitate provizorie noua dar care a iesit cu 4 zile dupa ce sa dat creditul(in perioada aceea se statea 2 saptamani pana iti elibera o carte de ientitate provizorie noua)Am fost si la politie de cateva ori am dat si test grafologic pentru semnatura dar degeaba cazul nu sa rezolvat. Dupa 2 ani de la intamplare nu mai ma cautat nimeni.Acum 1 saptamana am primit executate silita sa-mi opreasca din salariu pentru ca datorez la banca Unicredit 195 mil lei vechi......Am fost la banca si mi sa spus ca ei nu stiau nimic si daca vreu ca totul sa se termine sa aduc e la politie o adeverinta ca mi sa folosit: NUMELE , BULETINUL, SEMNATURA IN FALS dar de la politie mi sa dat o hartie prin care se spune ca cazul este in lucru(dupa 7 ani).Banca cred ca de luna viitoare va incepe sa-mi opreasca bani Va rog ajutati-ma
Cel mai recent răspuns: Avocat Julea Stefan , Avocat 21:26, 2 Octombrie 2009
Trebuie, in mod indubitabil,sa angajati un avocat care sa formleze in numele dvs.o contestatie la executare,conf.art.403 c.pr.civ.,iar la primul termen acesta sa solicite suspendarea executarii silite pornite impotriva dvs.
Acest gen de actiune se probeaza cu interogatoriu, acte si martori.
Ultima modificare: Duminică, 20 Septembrie 2009
Radu Gabrian, Mediator
Exact! Sfatul dat de Radu este perfect!=D>
Dosarul este inca in lucru la politie fiindca este incadrat la fapte cu autori necunoscuti si ramane in baza de date a politiei pana se prescrie fapta respectiva sau pana cand este identificata persoana din poza si prinsa daca prinderea are loc inainte de prescrierea faptelor(inselaciune, fals si uz de fals)
Puteti insa scoate o adevernta de la politie ca buletinul dvs a fost falsificat si se cauta identificarea autorilor , dosarul fiind in lucru! Si , in mod cert , aceasta adeverinta va va ajuta!B-)
SUCCES!
Daca aduceti la banca acea adresa prin care se atesta faptul ca vi s-au falsificat documentele, banca va fii nevoita sa treaca debitul pe pierdere, neavand un debitor caruia sa i-l impute.
Eu cred ca ar trebui sa va grabiti pana nu apar consecinte nedorite !
In mod obligatoriu va trebui sa formulati contestatie la executare. Apoi, pe cale de ordonanta presedintiala, sa solicitati suspendarea executarii. Daca ati obtinut-o, in temeiul art.244 poate fi suspendat dosarul privind contestatia pana la solutionarea plangerii penale.
Trebuie sa apelati la un avocat pentru aceste lucruri, mai ales pentru ca ar trebui analizata si o eventuala interventie a prescriptiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca crystyan37 crystyan37 buna ziua am o problema cu banca care a facut un credit fals pe numele meu si am trimes dosarul pentru verificari pla politia capitalei dar nu stiu ce de ... (vezi toată discuția)
Credit fals pe numele sotiei luat de altcineva doclaro doclaro Buna ziua, In martie 2008 m-am casatorit civil. Sotia a luat numele meu de familie. In iunie 2008 ne-am mutat intr-o garsoniera, proprietatea tatalui meu. ... (vezi toată discuția)
Credit cu buletinul, in numele meu Naomi94 Naomi94 Buna ziua! In urma unui anunt de pe olx cu o masina de vanzare in leasing, am trimis pe whatsapp poza cu buletinul pentru a face un calcul de leasing. Nu am ... (vezi toată discuția)