Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Buna ziua,
Am fost executat silit de către un executor pentru o datorie la bancă.
Am depus in instanta contestație la executarea silita, suspendarea executării silite și întoarcerea executării silite.
Ulterior desi a fost dat termen pentru data de 3 septembrie am cerut si suspendarea provizorie a executarii silite, cerere care a fost admisă de instanță În data de 30.07.2020 prin care a dispus suspendarea provizorie a executarii silite până la soluționarea cererii de suspendare.
Intrebare: de la data de 30.07.2020 cand instanța a dispus suspendarea provizorie a executarii silite, executorul mai are dreptul, mai poate sa oblige angajatorul sa imi retina bani in continuare si dupa data de 30.07.2020 cand instanța a dispus suspendarea provizorie?
Da....i-am dus in original autentificată încheierea de ședință a instanței si mi-a comunicat ca nu imi va mai retine din salariu conform hotărârii, numai ca executorul nu a vrut să trimită către angajatorul meu această hotărâre a instanței spunandu-mi ca angajatorul va trebui să imi retina bani in continuare deoarece aceasta hotărâre este provizorie si daca nu imi va retine bani va face validare de poprire si va cere amendarea angajatorului.
Mentionez ca am depus contestație la executarea silită, suspendarea executării silite și întoarcerea executării silite care are ca termen data de 3 .09.2020