avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Poți depozita gunoiul de la animale pe marginea ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Poți depozita gunoiul de la animale pe marginea drumului?

Buna ziua! Locuiesc intr-un cartier al unui municipiu, intr-o zona mărginașă și lângă mine a închiriat cineva un teren ce aparține primăriei. Individul tine animale și bălegarul de la acestea îl depozitează lângă acel teren, exact lângă drumul care este singurul drum de acces la locuința mea. Pe lângă faptul ca este inestetic, nu mai pot sta afara in curte sau sa tin geamul deschis din cauza mirosului extrem de puternic. Precizez ca locuința mea se afla la distanță de aproximativ 60 m de gunoi. Ce pot face? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: missy999 , utilizator 10:05, 28 Aprilie 2017
Sesizati oficial autoritatea de sanatate publica,garda de mediu,autoritatea sanitar veterinara
Mulțumesc pentru informație!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În vederea soluționării unor probleme legate de un miros groaznic ... todirasc todirasc În vederea soluționării unor probleme legate de un miros groaznic în gospodăria mea,din cauza unui adăpost de animale(capre) în număr de peste 60 de ... (vezi toată discuția)
Salut, am 6 pubele de gunoi în fața casei 3 sticla iar 3 de ... Raulamidom Raulamidom Salut, am 6 pubele de gunoi în fața casei 3 sticla iar 3 de carton când se colectează totul vine la grămadă..nu se respecta selectarea pe lângă asta se ... (vezi toată discuția)
Probleme intre vecini- depozitare gunoi de la animale ramona_ro2002 ramona_ro2002 buna ziua, 1.Vecinul meu si-a depozitat gunoiul de la animale in fata geamului meu la o distanta mai mica de 7m intradevar pe terenul lui dar mirosul este ... (vezi toată discuția)