avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Alegerea presedintelui asociatiei de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Alegerea presedintelui asociatiei de proprietari

cu cat timp inainte de adunarea generala, respectiv adunarea generala reconvovata, un proprietar, membru al asociatiei de proprietari, trebuie sa isi inscrie candidatura pentru ocuparea unei functii in structura organizatorica a asociatiei de proprietari, in speta pentru functia de presedinte?
Cel mai recent răspuns: AngelicaBobe , utilizator 16:29, 2 Mai 2017
poate depune cererea chiar in adunarea generala.
multumesc. asta am gandit si eu. dar presedintele mi-a scris pe cerere ca e tardiva. adunarea generala reconvocata va avea loc peste 2 zile (pentru scara mea). aici alta problema. in fiecare zi tine cate o sedinta a adunarii generale reconvocata, la scari diferite din bloc. cu aceeasi ordine de zi (alegerea presedintelui, bvc-ul si alte subiecte, nimic care sa vizeze doar scara anume.
Dispozitiile in vigoare nu prevad termen limita pentru depus candidatura pentru exercitarea functiei de reprezentant legal asociatie de proprietari
Sunt dese situatiile in care in asociatii de proprietari cu probleme intre membrii proprietari,
datorita dificultatilor de clarificare prbleme curente,se fac discutii prelungite in vederea alegerii de presedinte de asociatie-care pot fi desemnati in cadrul adunarii generale
Sustinerea presedintelui dv de asociatie nu are temei legal
Aspectul cu tinerea in fiecare zi a cate unei adunari generale pe fiecare scara-nu respecta dispozitia in vigoare
multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare presedinte asociatie proprietari EHM EHM Buna din ce am mai citit aici pe forum si din intrebarile puse prin vecini pentru a schimba un Presedinte de Asociatie Proprietari se apeleaza la votul ... (vezi toată discuția)
Alegerea presedintelui Cristina Crisan Cristina Crisan Buna ziua, Doresc sa intreb,daca un proprietar si-a depus candidatura pt. functia de presedinte,s-a organizat adunare gen.pt. validarea lui.In adunare au ... (vezi toată discuția)
Proces castigat. Vasy52 Vasy52 Buna ziua. Am cistigat un proces impotriva asociatiei de proprietari. Speta fiind anulare P.V. adunare generala din 2013, primul capat al cererii. Al doilea ... (vezi toată discuția)