avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Scutire impozit persoana cu handicap
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Scutire impozit persoana cu handicap

Am un salariat care a adus certificat de incadrare in grad de handicap - accentuat -eliberat la data de 18.04.2017. Intrebarea mea este : se pune in aplicare scutirea impozitului pe salariu incepand cu salariul lunii aprilie sau incepand cu salariul lunii mai.
Multumesc pentru raspuns urgent!
Cel mai recent răspuns: Contabilul Bun SRL , Contabil 15:22, 8 Mai 2017
Puteţi institui scutirea impozitului pe salariu începând cu veniturile salariale aferente lunii aprilie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit in octombrie pe data de 9,certificat de incadrare in ... nikkon nikkon Am primit in octombrie pe data de 9,certificat de incadrare in grad accentuat permanent,pe 10 l-am dat in lucru la serviciul R.U. si financiar,la unitatea unde ... (vezi toată discuția)
Scutire de impozit pe veniturile salariale EmiliaSimona EmiliaSimona Incepand din 27 noiembrie 2014 sunt incadrata in grad de handicap accentuat. Am prezentat certificatul de incadrare in grad de handicap, in data de 4 decembrie ... (vezi toată discuția)
Scutirea impozitului pe salarii pentru persoane cu handicap ContSters280565 ContSters280565 buna ziua. imi poate spune si mie cineva daca angajatorul meu este obligat sa imi faciliteze scutirea impozitului pe salariu avand in vedere faptul ca ... (vezi toată discuția)