avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia de insotitor pt persoane cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia de insotitor pt persoane cu handicap

Buna ziua,
In Galati suntem "obligati" sa ne montam centrale termice de apartament deoarece firma care distribuia apa calda si caldura nu mai poate sa distribuie din cauza datoriilor care s-au acumulat de la rau platnici.
Primaria a hotarat sa ne ajute cu un ajutor de 3000 de lei pt. montarea acestor centrale, numai daca se indeplinesc anumite conditii, in cazul meu: O familie formata din 2 persoane (eu si mama) sa nu depaseasca venitul de 2000 lei /persoana.
Mama mea a suferit anul trecut un AVC grav si a ramas paralizata pe partea stanga si cu alte multe sechele si de aceea primeste pensie de handicap si indemnizatie de insotitor ca sa poata plati pe cineva care sa aiba grija de ea.
Intrebarea mea este daca aceste sume se includ in suma veniturilor sau numai pensia pt. limita de varsta si salariul meu... ca sa stiu daca ne incadram in suma de 2000 lei si putem primi banii pt. centrala.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Centrala apartament alina_25 alina_25 Cat costa montarea unei centrale de apartament sa zicem pentru un apartament cu 2 camere cam cat costa toata operatia adica debransare cost centrala cost ... (vezi toată discuția)
Se fura la gaze? alina_25 alina_25 In blocul meu suntem 11 apartamente din 20 pe sistem centralizat si restul 9 pe centrala proprie ,pentru ca aveam pierderi uriase la apa calda cei de la ... (vezi toată discuția)
Centrale de bloc fastbrain fastbrain Buna ziua ! Asociatia blocului de locuinte,in urma discutiilor si al acceptului nostru ,al locatarilor ,dorim renuntarea la sistemul de incalzire centralizat ... (vezi toată discuția)