avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

buna ziua am si eu o intrebare: daca am 8 luni la o firma si vor sa ma dea afara am dreptul la somaj? eu nam mai lucrat din 2015 si nu stiu daca am drept la somaj asa
Cel mai recent răspuns: ciubotarudan , utilizator 10:49, 13 Mai 2017
Trebuie minim 12 luni stagiu de cotizare in ultimii doi ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu daca indeplinesc conditiile pentru a beneficia de indemnizatie de somaj danrada2003 danrada2003 momentan lucrez ca agent vanzari insa se fac restructurari:((. Am lucrat 8 luni la o firma de distributie de materiale de constructii si acum lucrez de 8 luni ... (vezi toată discuția)
Un sfat! camelia21 camelia21 Buna ziua! Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat!Am lucrat pina sapt trecuta la o firma timp de 1 an,am platitite toate taxele la stat,de sapt asta mam ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj contract partial munca 12 ani si 8 luni norma intreaga ykyb27 ykyb27 Buna seara, am lucrat 8 luni cu norma intreaga, 8 ore/zi, iar restul de 16 luni cu norma partiala de 2 ore/zi, am o vechime neintrerupta de 12 ani. Pot ... (vezi toată discuția)