avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Salariu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Salariu

Este legal ca un angajator sa ii rețină angajatului tichetele de masă si sa ii vireze pe card salariu obligându angajatul sa semneze pentru tichete.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 16 Mai 2017
Nu este corecta o astfel de situatie.

Salariatul ar trebui sa nu semneze pentru tichete si sa sesizeze organele abilitate cu drept de control.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa ELECTROMAN ELECTROMAN Buna ziua .Am si eu o nelamurire.Va rog sa-mi spuneti daca este nornal sa mi se retina bani din salariu pt. tichetele de masa ?Daca nu sa-mi spuneti unde ma ... (vezi toată discuția)
Angajatorul mi-a retinut din drepturile salariale si contributiile pe care trebuia sa le plateasca el la stat vs99teo vs99teo Va rog sa-mi spuneti daca este legal ca angajatorul sa achite contributiile pe care trebuie sa le plateasca el la stat din drepturile mele salariale. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am nevoie de ajutor nu știu legile... am salariul ... darialin darialin Buna ziua! Am nevoie de ajutor nu știu legile... Am salariul minim și mărirea din ianuarie anul acesta cea de 135 lei nu am primit-o pe cardul de salariu. ... (vezi toată discuția)