Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Istrainare document

Doresc sa stiu daca in cazul depuneri unei , cereri, sau raspunderi a unui membru catre o societate sau partid politic e considerar innstrainare de documente in cazul im care propriul trimite um reprezentant pentru a cere confirmarea de inregistrare a propriului docoment enviat prin fax sau respectiv o copie de document cu confirmare de inregistrate si numar de inregistra?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: sandamariana , utilizator 22:26, 22 Septembrie 2009
nu se intelege mare lucru din ce doriti sa intrebati.
daca transmiteti un document prin fax, aceasta este transmitere nu instrainare de acte.
doresc sa intreb daca dupa transmiterea unui document prin fax trimit un membru al familiei (frate) sa ceara numar de inregistrare a documentului respectiv se considera aceasta instrainare docoment?
Cum sa se considere instrainare de document daca acel document a fost trimis de dvs prin fax???????
Practic solicitati sa vi se dea un numar de inregistrare , atata tot! E perfect legal!
SUCCES!
=D>
Va multumesc mult de tot! Aceasta mi s-a intimplat azi dupa ce am asteptat ore in sir si am sunat 2 la secretariat ca sa mi se dea numar de iregistrare document enviat prin fax , am rugat pe sora mea ca sa intre la secretariat sa ceara acest numar, la care aceasta o pune sa astepte pe vice presedindele partidului, care la rindului lui suna pe mobilui secretarei si zice tot felul de minuni surori mele, cum ca ea ar face presiune, ca o da afara din sediu, ca va avea de-aface cu ele si toate aste lasindu-a fara replica si surprinsa, in cele din urma se scoate ca nu ii da nimic ca este istrainare documente prin lege! va multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

In ce mod se poate transmite instiintarea in scris a angajatorului cu privire la starea de graviditate catgirl catgirl Ma intereseaza daca pot instiinta angajatorul cu privire la starea de graviditate, trimitand cererea si adeverinta medicala prin intermediul postei, faxului ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac daca o cerere a fost transmisa prin fax de doua ori si s-au constituit doua dosare distincte? 7toto 7toto Spuneti-mi va rog ce se intampla daca din gresala de transmitere prin fax au aparut 2 cereri, respectiv 2 dosare cu 2 termene diferite. In instanta la primul ... (vezi toată discuția)
Modalitati transmitere documente - legislatie exuser exuser ce modalitati de transmitere (comunicare) a documentelor este prevazuta in legislatie prin care se poate prezuma ca documentele s-au primit? va multumesc (vezi toată discuția)