Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

catgirl 
	    	Utilizator

catgirl 
	    	Utilizator	    

lorelayold76 
	    	Utilizator

lorelayold76 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

O voi trimite si prin posta, insa nu pot face dovada ca in plic era instiintarea si adeverinta medicala, ci doar dovada ca am trimis plicul. Oricum, eu le-am trimis si prin fax cu confirmare cu imagine a primei pagini ( si singurei ) a instiintarii si adeverintei.
~ final discuție ~
 Costica33	                   

Buna ziua,
Am de transmis unei persoane juridice o scrisoare prin care solicit raspunsuri la anumite intrebari si as vrea sa stiu ce forma de transmitere a ... (vezi toată discuția)
	                    Costica33	                   

Buna ziua,
Am de transmis unei persoane juridice o scrisoare prin care solicit raspunsuri la anumite intrebari si as vrea sa stiu ce forma de transmitere a ... (vezi toată discuția)

Maya_Rebecca	                   

buna ziua, suntinsarcinata in 9 saptamani si am anuntat si la serviciu. de cand am anuntat totul a devenit calvar. mentionez ca am niste probleme de mentinere ... (vezi toată discuția)
	                    Maya_Rebecca	                   

buna ziua, suntinsarcinata in 9 saptamani si am anuntat si la serviciu. de cand am anuntat totul a devenit calvar. mentionez ca am niste probleme de mentinere ... (vezi toată discuția)

anymaryh	                   

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca notificarea privind incetatea cim art 65 se poate transmite prin fax (la punctul de lucru unde lucreaza) persoanei ... (vezi toată discuția)
	                    anymaryh	                   

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca notificarea privind incetatea cim art 65 se poate transmite prin fax (la punctul de lucru unde lucreaza) persoanei ... (vezi toată discuția)