avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită PRECIZARI !!! ???
Discuție deschisă în Executare silită

PRECIZARI !!! ???

Am o intrebare...daca am poprire activa pe contul bancar,cum pot face ca banii trimisi sau primiti prin Pay-Pal sa nu fie retinuti ??? :O
Cel mai recent răspuns: sharky48 , utilizator 15:40, 24 Mai 2017
Să nu intre suma respectivă în contul bancar, să nu aibă nici o tangență banii primiți cu contul. Informați-vă mai bine la sediul băncii, întrebați la casierie cum funcționează..., și precizați-le că doriți să folosiți numai casieria băncii pentru banii primiți prin poșta lor.
Ok ! Multumesc ! Ma voi informa si voi reveni cu detalii pe acest forum. :-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibil frauda ? Cris31p Cris31p Buna ziua am un produs de vănzare cineva din Ungaria vrea sa.l cumpere l.a vazut pe olx si mi.a trimis un mesaj text cu : info message daca mai am veioza ... (vezi toată discuția)
Abonament pentru un token nefolosit sabin_dan sabin_dan Buna ziua, Am si eu o problema, daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscator. In urma cu aproximativ doi ani, am facut un card la OTP Bank pentru ... (vezi toată discuția)
Poprire elenabarbu55 elenabarbu55 Buna ziua, Se poate face proprire pe pensia privata?am un credit pe care nu pot sa il achit si am primit in urma cu 1 saptamana o somatie de plata suma pe ... (vezi toată discuția)