avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1403 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... revenire la munca din concediul de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

revenire la munca din concediul de crestere a copilului

Daca se doreste sa se revina la munca din concediul de crestere a copilului inainte de durata de 2 ani este necesar sa imi anunt angajatorul in scris?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:43, 2 Iunie 2017
Da, este necesar sa se anunte angajatorul despre aceasta deciziei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura in cazul revenirii titularului din ccc, inainte de termen ain ain Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu clarificari intr o speta. Care este procedura de incetare a unui contract de munca pe perioada determinata, mai inainte ... (vezi toată discuția)
Prenatal baltamircea baltamircea sotia mea a ramas insarcinata in luna decembrie.Incepand cu 01 01 2015 a luat tot concediul de odihna pt ca nu a mai putut merge la munca.Dupa ce a terminat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie si concediu crestere copil!!! corina.trandafir corina.trandafir ....Am o angajata care a nascut in septembrie anul trecut...nu a cerut concediu ptr cresterea copilului. Acum insa vrea sa intre in concediu crestere copil ... (vezi toată discuția)