avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Procedura in cazul revenirii titularului din ccc, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Procedura in cazul revenirii titularului din ccc, inainte de termen

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu clarificari intr o speta.

Care este procedura de incetare a unui contract de munca pe perioada determinata, mai inainte de termen, pentru persoana care tine locul titularului,, in cazul in care titularul aflat in concediul crestere copil doreste sa revina inainte de termen?
Celui care tine locul i se da un preaviz? Sau i se inchide contractul pur si simplu, de pe o zi pe alta?
Titularul poate reveni de pe o zi pe alta, sau trebuie sa faca cerere de revenire cu 30 zile inainte?
Este legal sa l anunti pe cel care tine locul unei persoane aflate in crestere copil ca in 2 zile i se desface contractul de munca? Este legal sa desfaci contractul de munca al loctiiorului cand acesta se afla in concediu de odihna?

Multumesc foarte mult!
Ultima modificare: Duminică, 20 Iulie 2025
ain, utilizator

Alte discuții în legătură

Revenire din concediu creștere copil Ioana206 Ioana206 Buna ziua! Pe 5 octombrie 2019 copilul meu implineste 2 ani. Am înțeles că eu trebuie sa revin la locul de munca cu cel puțin 60 de zile pentru a beneficia ... (vezi toată discuția)
Preaviz Vio5 Vio5 Sunt in CIC. In data de 9.11.2009 mi-am depus cererea pentru a reveni la serviciu, mentionand data de 11.11.2009. Angajatorul nu mi-a dat acordul pe motivul ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din concediu maternitate AL MARIN AL MARIN buna ziua. am o problema de care m-am lovit si as dori sa stiu daca cineva a mai intalnit situatii similare. este vorba despre o salariata aflata in concediu ... (vezi toată discuția)