Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Prescriere datorii ANAF

Buna ziua, am o firma pe care nu am mai avut nici un fel de activitate din 2008. I-am suspendat activitatea timp de 3 ani, dupa care nu am mai avut nici o miscare pe ea. imi ramasesera ceva datorii la ANAF. Am vazut ca ANAF a cerut deschiderea procedurii insolventei in mai 2017. Intrebarea mea este : acele datorii nu s-au prescris? Ce pot face mai departe?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lacramioara Constantin , Practician in insolventa 00:27, 5 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Faceti intampinare si invocati prescrierea daca mai sunteti in termen. Daca a fost dechisa procedura luati legatura cu lichidatorul judiciar. Intradevar ar putea fi formulata si o actiune de atragere a raspunderii patrimoniale ceea ce presupine sa suportati din patrimoniul dv datoriile societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atragerea raspunderii administratorilor - speta concreta colonelu81 colonelu81 Am o firma care este in procedura simplificata de faliment . Situatia sta in felul urmator : Firma functioneaza din 1996 avind pina in 2008 cand a intrat in ... (vezi toată discuția)
Actiune raspundere patrimoniala art.138!!!!!! germanu germanu Buna ziua!Am o problema....am avut un srl ,eu fiind administrator. Finantele au cerut insolventa...a fost numit lichidator reprezentantul Finantelor...prin ... (vezi toată discuția)
Atragerea raspunderii patrimoniale xyz1001 xyz1001 Buna ziua .am si eu o problema cu o societate unde am lucrat in urma cu mai bine de 10 ani . Dupa 5 ani de la plecarea mea din aceea societate , unde am lucrat ... (vezi toată discuția)