Am lucrat la o scocietate avand functie de conducere ca atributii avand si o parte din gestiunea financiara . (gestiune ce nu mi-a fost predata la inceput sub forma de inventar ca la final sa o predau tot dupa un inventar )
In august am anuntat ca vreau sa plec , au insistat sa mai raman in firma sa nu merg la concorenta , si mi s-a cerut sa mai stau sa invat o alta persoana ce are de facut pentru a prelua postul .
In luna septembrie , la o sedinta cu toti angajatii li s-a prezentat tuturor ca acea persoana va prelua postul si din acea zi DOAR acea persoana se va ocupa de partea financiara (va colecta incasarile, va face platile , va da salariile ) , zis si facut .
In octombrie decidem sa terminam , mi s-a spus ca patroana are ceva treaba si ma cheama peste cateva zile sa inchidem contractul de munca.
Dupa o saptamana aflu ca sunt cercetata disciplinar ca am lipsit nemotivat , imi suspenda CIM .
Ulterior aflu ca s-a depus plangere pentru delapidare intrucat in luna octombrie ei au facut in inventar si eu nu am predat banii aferenti lunii august si septembrie . In conditiile in care nu a fost facut un inventar la primirea functiei la ce s-au raportat la inventarul de la predarea functiei dar mai absurd ce sa predau eu pe luna septembrie cand dupa acea sedinta toti angajatii au predat banii altcuiva .
Sunt indreptatita sa depun plangere pentru inducerea în eroare a organelor judiciare ?
Este mai mult decat clar ca au fabricat aceasta lipsa si ma acuza pe nedrept doar pentru ca am mers la concurenta .
In primul rand aveti nevoie de aparare temeinica. Sfatul meu este sa contactati un avocat care sa va reprezinte interesele. CIM - ul a fost suspendat pe perioada cercetarii disciplinare . Puteti contesta deciziile societatii.
Inventar
Miliana
Sunt proaspat angajata pe un post de operator facturare -gestionar la un mic depozit de birotica si papetarie. Spuneti-mi, va rog, daca preluarea gestiunii, ... (vezi toată discuția)
Legalitate
dorinnimerschi
Am deţinut funcţia de viceprimar în mediul rural în perioada 2004-2008.La preluarea mandatului, nu am primit nimic pe inventar de la precedentul vice. ... (vezi toată discuția)