Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inducerea în eroare a organelor judiciare

Buna ziua

Am lucrat la o scocietate avand functie de conducere ca atributii avand si o parte din gestiunea financiara . (gestiune ce nu mi-a fost predata la inceput sub forma de inventar ca la final sa o predau tot dupa un inventar )

In august am anuntat ca vreau sa plec , au insistat sa mai raman in firma sa nu merg la concorenta , si mi s-a cerut sa mai stau sa invat o alta persoana ce are de facut pentru a prelua postul .

In luna septembrie , la o sedinta cu toti angajatii li s-a prezentat tuturor ca acea persoana va prelua postul si din acea zi DOAR acea persoana se va ocupa de partea financiara (va colecta incasarile, va face platile , va da salariile ) , zis si facut .

In octombrie decidem sa terminam , mi s-a spus ca patroana are ceva treaba si ma cheama peste cateva zile sa inchidem contractul de munca.

Dupa o saptamana aflu ca sunt cercetata disciplinar ca am lipsit nemotivat , imi suspenda CIM .

Ulterior aflu ca s-a depus plangere pentru delapidare intrucat in luna octombrie ei au facut in inventar si eu nu am predat banii aferenti lunii august si septembrie . In conditiile in care nu a fost facut un inventar la primirea functiei la ce s-au raportat la inventarul de la predarea functiei dar mai absurd ce sa predau eu pe luna septembrie cand dupa acea sedinta toti angajatii au predat banii altcuiva .

Sunt indreptatita sa depun plangere pentru inducerea în eroare a organelor judiciare ?
Este mai mult decat clar ca au fabricat aceasta lipsa si ma acuza pe nedrept doar pentru ca am mers la concurenta .
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 13:14, 6 Iunie 2017
In primul rand aveti nevoie de aparare temeinica. Sfatul meu este sa contactati un avocat care sa va reprezinte interesele. CIM - ul a fost suspendat pe perioada cercetarii disciplinare . Puteti contesta deciziile societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inventar Miliana Miliana Sunt proaspat angajata pe un post de operator facturare -gestionar la un mic depozit de birotica si papetarie. Spuneti-mi, va rog, daca preluarea gestiunii, ... (vezi toată discuția)
Garantia de gestiune VIOLETA CIUREA VIOLETA CIUREA In cazul in care un gestionar are lipsa in gestiune, dar nu semneaza procesul verbal de inventariere, i se poate retine garantia de gestiune? Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Legalitate dorinnimerschi dorinnimerschi Am deţinut funcţia de viceprimar în mediul rural în perioada 2004-2008.La preluarea mandatului, nu am primit nimic pe inventar de la precedentul vice. ... (vezi toată discuția)