LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T? Accesează live evenimentul
Buna ziua!
Sotul meu lucreaza la o firma din oras, din februarie anul curent. Are specializare de mecanic auto, si este angajat ca atare. Firma lucreaza in mai multe domenii, are un magazin de materiale de constructii, face constructii industriale si de case, are atelier de lacatuserie, ateiler service auto, samd. Daca nu este de lucru in atelier, se mai duc sa-i ajute pe cei de la depozit sau chiar merg sa culeaga flori de soc pentru doamna patron. Pana aici toate in regula, numai ca, daca chiar asa ii vine patronului sau doamnei patron, sau sefului de echipa, fiecare este luat la rost pentru nimicuri in stilul iepuras de ce ai caciula sau de ce nu ai....
As mentiona faptul ca conditiile de munca nu sunt chiar la normele europene. Ca exemplu: in atelierul de lacatuserie nu exista incalzire, nu exista toaleta. In atelierul service auto la fel nu este toaleta, nu este o chiuveta unde sa se spele pe maini, nu exista nici macar o carpa cu care sa se stearga pe maini, sa nu mai vorbim de unelte cu care sa lucreze. Atelierul de service nu este dotat cu un elevator, cu un sant, cu alte echipamente elementare, sa nu amintesc de autorizatiile, care la fel ma gandesc ca nu sunt pentru toate activitatile desfasurate.
Sotul meu, nefiind vorbitor de limba romana, trebuie sa le indure pe toate. Ne bucuram ca macar a gasit acest loc de munca, unde se descurca fara a vorbi limba. Doua luni a lucrat la atelierul de lacatuserie, dar si la o contructie de hala industriala fara echipament de protectie (ca si mecanic auto nu stiu ce cauta pe acoperisul halei contruite vopsind scara de urgenta), pentru ca asa a vrut seful cel mic....
Si totusi toti suntem cetateni europeni, care ar trebui sa lucram in conditii de nivel european si cu aceleasi drepturi, sa ne indeplinim cele semnat in contractul individual de munca cu protectia si siguranta necesara... puteti sa-mi dati va rog un sfat ce pot face ca sa se reglementeze putin situatia. Daca e nevoie si o reclamatie impotriva angajatorului, daca se poate fara sa se afle ca el a fost reclamantul.
Multumesc pentru sfaturi :)
Nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca poate fi sesizata Inspectoratului Teritorial de Munca si/sau Inspectiei Muncii.
Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.
Inspectorii de munca sunt obligati sa pastreze confidentialitatea asupra identitatii persoanei care semnaleaza nerespectarea prevederilor legale in domeniul reglementat de prezenta lege si sa nu dezvaluie angajatorului, prepusilor sai sau altor persoane faptul ca efectueaza controlul ca urmare a unei sesizari.
Fisa post mecanis auto
DEVI
BUNA ZIUA,VA ROG SA MA AJUTATI DIN NOU INTR-O PROBLEMA,AM NEVOIE DE FISA POSTULUI PENTRU MECANIC AUTO,VA MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU INTELEGERE.O ZI BUNA VA ... (vezi toată discuția)