avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Oftalmologie
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Oftalmologie

Lucrez pe ghișeu la bancă cam 10 ore/zi , la calculator evident ... Intrebarea mea este: există lege pt a obliga angajatorul sa suporte costul lentilelor cu protecție 100% pentru calculator?
Menționez că am trecut de la 2, 05 dioptrie la 3.75 și deja am nevoie și pt cei de vedere...

Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:15, 13 Iunie 2017
In fisa dvs. de aptitudine emisa in urma efectuarii examinarii medicale la angajare sau examinarii periodice trebuie sa existe o mentiune/ recomandare pentru utilizare ochelari de protectie pentru lucrul la calculator.
Ochelarii de protectie pentru lucru in fata ecranului de vizualizare sunt considerati echipament individual de protectie si acesta se acorda gratuit de catre angajator.
Informatii suplimentare gasiti aici: www.avocatnet.ro/content/for...
si aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani pentru ochelari si consult oftalmologic pintea.andreea pintea.andreea Buna ziua. M-ar interesa daca se acordarea banilor pentru achizitia de ochelari - pentru angajatii care muncesc la calculator, se acorda o singura data pentru ... (vezi toată discuția)
Echipament securitate si sanatate Hildegarde Hildegarde Buna ziua, In cazul unui call center, unde exista contact cu calculatorul 8h/zi, angajatorul este obligat sa asigure angajatilor sai contralele medicale ... (vezi toată discuția)
Ce meserii sunt recunoscute a fi lucru la monitor? Radu Palu Radu Palu Buna ziua! Angajatorul mi-a dat in scris ca sarcinile mele sunt \"lucrari de secretariat si biblioteca\". Ceea ce si corespunde adevarului, chiar daca ... (vezi toată discuția)