Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Obligatie vanzator

Buna ziua
Marti seara am cumparat o pereche de role de la un reseller autorizat din Bucuresti. Chiar in aceeasi seara am decis sa le testez in Cismigiu si am observat o mica defectiune, mai exact, in mers se aude un click din zona calcaiului (se aude doar dintr o singura gheata). A doua zi m am intors la magazin pentru a remedia situatia. Nu au avut cum sa repare pe loc defectiunea si mi au spus ca nu imi pot returna contravaloarea produsului si nici nu le pot schimba cu o alta pereche din magazin (model diferit), eventual un model mai ieftin care era pe stoc, iar diferenta de pret sa mi-o inapoieze.
Ce este de facut? Mentionez ca am in continuare bonul fiscal si certificatul de garantie
Cel mai recent răspuns: robert.oprescu , utilizator 12:52, 15 Iunie 2017
De aia aveti certificat de garantie, sa va folositi de ea, daca se strica produsul cumparat.
Mi au spus ca ei inteleg problema pe care o au rolele, insa nu au cum sa treaca acest lucru pe garantie si ulterior sa trimita la reparat. Efectiv nu vor sa faca nimic, zic ca este ceva minor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ghete - garantia la incaltaminte VALENTIN2411 VALENTIN2411 Salut , in data de 12.10.2015 am achizitionat o pereche de ghete de la timberland , pretul este unul destul de mare (600lei).Tin sa precizez ca nu ma dau afara ... (vezi toată discuția)
Refuzare garantie bizarre bizarre Buna seara! Am achizitionat de la o firma o pereche de ochelari de vedere, dar care in decurs de 3 luni s-au dovedit a avea anumite vicii ascunse(un brat se ... (vezi toată discuția)
Talpa uneia dintre ghetele cumpărate în 18.01.2016 a crăpat. ce pot face? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea În 18 ianuarie 2016 am cumpărat o pereche de ghete de la un magazin de cartier. Ghetele sunt făcute de o firmă care are câteva magazine de desfacere în ... (vezi toată discuția)