Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de inserție

Bună! Fetița mea a împlinit 2 ani in iunie,iar eu m-am întors în aprilie. Acuma am aflat că sunt însărcinată. Până când beneficiez de stimulentul de inserție? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:11, 22 Iunie 2017
Valentina Emanuela a scris:

Bună! Fetița mea a împlinit 2 ani in iunie,iar eu m-am întors în aprilie. ....

Precizati exact : data nasterii copilului si data cand ati inceput din nou munca.
Am început în 7 aprilie,iar fetița a împlinit 2 ani în data de 11 iunie.
In speta, beneficiati de stimulent pana la implinirea de catre copil a varstei de 3 ani.
Mulțumesc! Deci nu se suspendă când voi intra în concediul de crestere a celuilalt copil? O zi bună!
Pentru o astfel de situatie mai bine intrebati la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie alexa.valcu04 alexa.valcu04 As vrea sa stiu daca mi se acorda stimulent in conditiile in care eu deja m am intors la serviciu la alt angajator decat cel de dinaintea nasterii . daca tatal ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Stimulent antoniax antoniax BUNA ZIUA, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: m-am intors din ccc la data de 13 aprilie 2014 cand bebe a implinit 11 luni(1 an la 13 ... (vezi toată discuția)