avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bolnav
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bolnav

Daca un pacient are o relatie cu o persoana din alt judet poate sa se transfere in spitalul de unde e partenerul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 27 Iunie 2017
Numai in conditiile prevazute de Ordinul nr. 1091/2006 privind aprobarea protocoalelor de transfer interclinic al pacientului critic se poate efectua un transfer intre spitale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face daca medicul nu imi da filmul dupa ce am facut o angiografie, cum il pot obtine? mireteo mireteo Ce pot face daca medicul nu imi da filmul dupa ce am facut o angiografie, cum il pot obtine, Exista o lege, un ordin ceva care sa il faca sa-mi dea filmul? Am ... (vezi toată discuția)
Prezentarea cazului bună seara .in data de 31.01.2025 a fost ... Pmi94 Pmi94 Prezentarea Cazului Bună seara .in data de 31.01.2025 a fost transferat de la boli infecțioase Dealu Mare Târgoviște la Secția de chirurgie toracică ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am si eu o intrebare la dvs. si as dori sa ma lamuriti ... Claudiucotocel Claudiucotocel Buna seara, am si eu o intrebare la dvs. Si as dori sa ma lamuriti daca se poate. Lucrez ca asistent medical intr-un spital dintr-un judet si doresc sa ma ... (vezi toată discuția)