Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare de nume pe cale administrativa fara intentie de divort.

Dupa casatoria in strainatate am luat numele sotului. Copilul a preluat numele sotului deasemenea. Am un cf de casatorie din cipru unde apar cu numele de fata si un cf de casatorie romanesc unde e mentionat numele sotului preluat dupa casatorie. As vrea sa stiu cum imi pot relua numele avut inaintea casatoriei fara a divorta pentru ca ulterior copilul sa poarte ambele nume de familie al meu de fata si al sotului.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:51, 29 Iunie 2017
Buna ziua,
Urmati sfaturile din lincul: [ link extern ] .
De ce nu schimbati doar numele minorului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare copil ioanamaria1979 ioanamaria1979 sunt separata de fostul sot de 3 ani ,dar nu divortata ,voi avea un copil din relatia actuala ,cum pot sa fac sa poarte numele tatalui biologic si nu numele ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume pe cale administrativa anagalamb anagalamb Buna ziua, Dupa prima casatorie am preluat numele sotului si la divortul de acesta am pastrat numele lui gandindu-ma atat la copilul nostru care mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume de familie dupa casatorie pentru amandoi sonia78 sonia78 Buna ziua, Anul trecut m-am casatorit aici in Romania (Cluj) cu un cetatean olandez. Sotul a vrut sa isi ia numele meu de familie, astfel incat pe ... (vezi toată discuția)