avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbaterea mostenirii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbaterea mostenirii

Bună aaș dori să știu cît mă costă dezbaterea mostenirei
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 20:04, 3 Iulie 2017
Buna seara,
SINGURII care va pot spune acest lucru sunt notarii care stabilesc valoarea taxelor functie de bunurile din masa succesorala.
pentru bunurile mobile vor fi avute in vedere fie valorile declarate de dumneavaostra fie cele stabilite de expert iar pentru bunurile imobile (case si terenuri) se stabilesc valorile functie de tabelele lor care sunt si ele destul de stufoase (functie de tipul terenului, de amplasament de .. , de.. iar la case functie de numar de camere, materiale de constructtii, etc......
Mergeti la un notar care-si are biroul pe raza judecatoriei pe a carei raza a avut ultimul domiciliu defunctul si va va lamuri.
Onorariul difera după cum succesiunea se dezbate la notar sau în instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune MITULINA MITULINA [b]HRISTOS A INVIAT![/b] As avea cateva intrebari legate de seuccesiune: 1. Am inteles ca in cererea de deschidere a succesiunii, la bunurile defunctului ... (vezi toată discuția)
Notarul refuză să deschidă succesiunea pentru că un teren se află în alt județ. ce pot face, cui să mă adresez? Prumcp Prumcp Bună ziua! În masa succesorală a mamei mele decedate se află mai multe bunuri, printre care un teren aflat în județul în care ea, eu și sora mea avem ... (vezi toată discuția)
Succesiunea porumbelul porumbelul cam la ce pret se ridica succesiunea o fac dupa 3 ani de la decesul mamei (vezi toată discuția)