avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Calitate necorespunzatoare inlocuire acoperis
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Calitate necorespunzatoare inlocuire acoperis

Buna ziua,
Am reparat acoperisul casei in care locuiesc cu o firma care a lucrat repede credeam ca a facut lucrare de calitate, dar, la o ploaie mai serioasa am vazut ca imi ploua in casa in una din camere iar in pod este uda podeaua pe doua zone destul de mari.
Va rog sa ma sfatuiti unde ma pot adresa pentru ca firma sa remedieze infiltratiile din acoperis.
M-as fi dus la sediul lor din Ghermanesti dar acolo au un contract de comodat pentru sediu iar persoana care raspunde la telefon pretinde ca nu stie cum sa dea de prestatorii propriu-zisi.
Multumesc mult,
Cel mai recent răspuns: hacman , utilizator 20:23, 4 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti contract incheiat cu firma?
Puteti face o sesizare la ANPC.
[ link extern ] /
:love1:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie terasa bloc davideanui davideanui Sunt proprietarul unui apartament situat la ultimul etaj al unui imobil din Bucuresti. In timput iernii foarte grele a anului 2011, terasa a cedat si in ... (vezi toată discuția)
Cine plateste daunele..? AKM AKM Locuiesc la demisol in doua camere fiind propietar.Deasupra la parter sunt doua camere propietate de stat avand ca, chirias o batrana pensionara .Batrana din ... (vezi toată discuția)
Apartament abandonat, reparatie acoperis draganandreea draganandreea Buna ziua, noi locuim la etajul 3 dintr-un bloc cu 4 etaje si vecinul de deasupra noastra nu mai locuieste in apartament de vreo 10 ani. vine de vreo doua ori ... (vezi toată discuția)