avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dividende - asociat crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dividende - asociat crestere copil

Buna ziua,

speta:
sotia este in creste copil si primeste indemnizatie crestere copil
firma la care este asociat (nu administrator) doreste sa repartizeze dividente la sfarsit de an.
intrebare:
pierde indemnizatia ... sau dividentele nu se considera venituri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:31, 4 Iulie 2017
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil- asociat unic si administrator ContaDB.ro ContaDB.ro Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta: Sotia mea urmeaza sa nasca in iulie, este angajata la o firma cu norma intreaga, indeplineste cele 12 luni de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil si administrator micro-intreprindere dan_pal dan_pal Buna ziua Am intrat in concediu crestere copil si acum as dori sa imi deschid o micro-intreprindere. Intrebarea mea este daca mai pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Administrator de firma si indemnizatia pt crestere copil deeapreda deeapreda Buna ziua! Am si eu o intrebare,am lucrat doi ani la societate comerciala,am ramas insarcinata si acum sunt in CCC si urmeaza ca luna viitoare sa primesc si ... (vezi toată discuția)