Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contributii asigurari sociale

buna ziua,va rog sa imi spuneti daca am o intreprindere individuala si platesc trimestrial contributii asigurari sociale,asta inseamna ca beneficiez de asigurare medicala,si am si contributie la fondul de pensii?
ce trebuie sa fac pentru a intra in posesia cardului de sanatate?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: doru1310 , utilizator 09:42, 6 Iulie 2017
Ce procent platiti ?
cred ca 15% sau asa ceva,platesc 230 lei pe trimestru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa şi contribuţiile sociale 2016 - articol avocatnet Laura Ciobeica Laura Ciobeica Persoanele fizice autorizate (PFA) trebuie sa plătească pentru veniturile pe care le realizează un impozit de 16%. În plus, această categorie de ... (vezi toată discuția)
Ce pasi trebuie sa urmeze o i.i. de-a lungul anului? staycu staycu Buna ziua, Am infiintat o Intreprindere individuala in februarie 2014. Nu am angajati, lucrez pe cont propriu, contabilitatea o tin eu in partida ... (vezi toată discuția)
Ref.plata cass contautszasz@yahoo.com contautszasz@yahoo.com daca am calitatea de angajat la o firma unde se vireaza toate datoriile bugetare dupa salariul meu, dar am si PFA trebuie sa platesc CASS la Casa de ... (vezi toată discuția)