avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenitor pamant arabil extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenitor pamant arabil extravilan

Sunt sigurul mostenitor al unui ha. de pamant care se afla in arenda de cand traia tatal meu.Contractul e pe numele tatalui meu decedat acum 7 ani iar eu am facut succesiunea acum un an. Contactul de arendare este pe 10 ani iar eu vreau sa stiu pot sa fac contract pe numele meu tinand cont ca acum eu sunt proprietarul pamantului. cu speranta ca cineva ma poate ajuta, multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:46, 17 Septembrie 2017
Buna seara,
Anuntati arendasul de schimbarea proprietarului printr-o notificare adresata in scris cu nr de inregistrare si, daca nu o primeste, transmisa prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
Anuntati-l totodata si de intentia de a continua contractul.
Multumesc pentru raspuns dar mai vreau sa va intreb ceva. Pot sa fac un alt contract pe numele meu si sa schimb cauzele iar daca nu imi convine sa reziliez contractul?
NU. Trebuie sa respectati termenul initial si puteti denunta contractul doar inainte de expirare si ulterior puteti sa negociati noi termeni si conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilierea contractului de arenda inainte de termen nicoZidaru nicoZidaru Buna ziua, As avea nevoie de niste lamuriri legate de rezilierea unui contract de arenda care nu a expirat. Cum as putea sa il reziliez? Vreau sa imi ... (vezi toată discuția)
Arenda gbau68 gbau68 buna ziua cum pot sa procedez sa reziliez contractul e ardare al pamantului fata de arendas mentionez ca nu am primit nici un ban pe arendarea pamantului pana ... (vezi toată discuția)
Arenda mostenitori iulian_somitca iulian_somitca Daca nu s-a dezbatut mostenirea un mostenitor poate incheia un contract de arenda? (vezi toată discuția)