avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare

Avand 63 ani si 6 luni, cu stagiu de cotizare de 41 ani, din care 1 an si 10 luni in grupa 1( conditii speciale) si 2 ani si 5 luni in grupa 2, vreau sa aflu cum ma ajuta la iesirea la pensie grupele de munca ??
Cel mai recent răspuns: olgaaneta , utilizator 15:07, 12 Iulie 2017
Nu va ajuta anii lucrati in grupe de munca, pt. a beneficia de reducere v-ar fi trebuit 2 ani in grupa I, si/sau 6 ani in grupa a II-a.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Când poate iesi la pensie pentru limita de varsta? ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna seara, am o cunostinta care vrea sa iasa la pensie de varsta dar nu stie exact cand are acest drept.A incercat sa afle a fost la casa de pensii i s a spus ... (vezi toată discuția)
Iesire in pensie GICU50 GICU50 buna,vas ruga sa-mi rasundeti la urmatoarea mea problema deoarece la CJP o sa merg dar mai in toamna.Sunt nascut in anul 1959 luna april 30,angajat din anul ... (vezi toată discuția)
Pensionare grupa i munca flavius2011 flavius2011 Buna seara, Pentru tatal meu nascut in iunie 1958, cu un stagiu de cotizare de 35 ani din care (stagiul militar 1 an si 4 luni), si grupa I munca 100 % 16 ... (vezi toată discuția)