Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Schimbarea locului de munca

Buna ziua,iau stimulent de insertie inca de cand s-a nascut copilul,acum vreau sa plec de la firma la care lucrez,la alta firma,primesc in continuare stimulentul de insertie sau se stopeaza la schimbarea locului de munk?!
Cel mai recent răspuns: Stelian87 , utilizator 08:09, 15 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In speta, pentru a nu pierde stimulentul de insertie trebuie ca data incetarii vechiului c.i.m. trebuie sa coincida cu data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.
Mulumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare loc munca-stimulent elizaelena elizaelena Buna ziua. Numele meu este Catalin, si lucrez de aprox.5ani la o firma. Momentan iau stimulentul de insertie , ( pana in septembrie), dar as vrea foarte mult ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție Mihaela blonda Mihaela blonda Buna ziua,din 2 decembrie ma da afara de la locul de munca deoarece o sa se închidă fabrica si ma baga in preaviz 15 zile,iar eu acuma iau o inserție pentru ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Diana1806 Diana1806 Buna seara!am o intrebare, dar mai intai sa va spun povestea pe scurt...am nascut in 2016 si am beneficiat de indemnizatia de crestere a copilului si am ... (vezi toată discuția)