avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Schimbare loc munca-stimulent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Schimbare loc munca-stimulent

Buna ziua. Numele meu este Catalin, si lucrez de aprox.5ani la o firma. Momentan iau stimulentul de insertie , ( pana in septembrie), dar as vrea foarte mult sa imi schimb locul de munca. Daca plec de la locul actual si ma angajez in alta parte, fara intrerupere, mai pot lua stimulentul? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:23, 24 Aprilie 2017
Da, veti primi in continuare stimulant de insertie , numai daca data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere c.i.m si stimulentul de insertie elizaelena elizaelena Buna ziua. Numele meu este Catalin. Momentan beneficiem de stimulentul de insertie( pana in septembrie), si maine doresc sa imi depun demisia , si pentru ca ... (vezi toată discuția)
Schimbarea locului de munca Stelian87 Stelian87 Buna ziua,iau stimulent de insertie inca de cand s-a nascut copilul,acum vreau sa plec de la firma la care lucrez,la alta firma,primesc in continuare ... (vezi toată discuția)
Demisie si angajare in timpul concediului de crestere a copilului Irinadiaconu Irinadiaconu Buna ziua. Sunt in CCC pana in iunie 2018. De pe 5 februarie, voi lucra in alta parte, contractul e deja semnat si va fi înregistrat dupa 5 ... (vezi toată discuția)