avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cerere somatie de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cerere somatie de plata

Buna ziua!Am formulat din partea societatii creditoare o cerere de somatie de plata in care am specificat numele societatii,sediul ei,nr.inregistrare Registrul Comertului,C.U.I.,dar NU am specificat nr de cont al societatii si banca la care este deschis.Ar putea fi o problema,in sensul de a-mi respinge actiunea?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters103173 , utilizator 15:13, 30 Septembrie 2009
Buna ziua!
Nu cred ca este nici o problema. Dumneavoastra ati indicat datele de identificare ale societatii. Societatea respectiva poate avea conturi deschise la mai multe banci.
nu este nicio problema
nu este nici o problema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie plata lilium lilium Daca debitorul – persoana juridica - si-a schimbat denumirea, pastrandu-si nr de inregistrare , CUI, sediul social, dar [b]nespecificandu-se la Reg. ... (vezi toată discuția)
Lipsa capacitatii procesuale active sucursala Monica Baiceanu Monica Baiceanu Reprezint o sucursala in instanta in cadrul unei somatii de plata, in calitate de creditori. Debitoarea a invocat lipsa capacitatii procesuale active cf. art ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil - firma care are sediu social la adresa imobilului, fara acordul proprietarului antoniaclaudia antoniaclaudia vreau sa vand un imobil proprietate personala, insa, la cutia de scrisorii primesc citatii si diverse corespondenta pe numele unei societati la care eu nu sunt ... (vezi toată discuția)