avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1447 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire

Buna ziua! Am o poprire pe salariu iar banii care imi raman nu sunt suficienti pentru a mi plati analizele medicale si interventiile chirurgicale. Ce pot sa fac in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:42, 25 Iulie 2017
Internați-vă în spital să beneficiați de tratament gratuit și de analize gratuite.
Sunteți asigurat, nu trebuie să plătiți nimic, și dacă nu aveți bani nu e cazul să mergeți la privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spitalizare de urgenta bebibebo bebibebo Buna ziua. Am fost internat la urgenta, luni 3.10.2011, la Spitalul Universitar. In urma investigatiilor realizate in acea noapte a reiesit ca trebuie sa fiu ... (vezi toată discuția)
Spitalizare persoana neasigurata motanu_incaltat motanu_incaltat Buna ziua, Situatia in care ma aflu e urmatoarea : tatal meu a devenit alcoolic in urma cu mai multi ani in urma unor evenimente familiale nefericite, acum ... (vezi toată discuția)
In cazul in care o pacienta a fost internata intr-un spital privat ... Lupusormic Lupusormic In cazul in care o pacienta a fost internata intr-un spital privat pentru o interventie chirurgicala urgenta (corectie si fixare fractura femur, operata ... (vezi toată discuția)