Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de ccc daca sunt in somaj

Pe 6 august im expira indemnizatia de somaj iar eu sunt insarcinata in trei luni...ce pot face sa beneficiez de concediu prenatal?ce solutii am?
Cel mai recent răspuns: izabela cristina , utilizator 16:38, 28 Iulie 2017
Pentru a beneficia trebuie sa nu aveti întreruperi ( inclusiv șomaj) 12 luni consecutive înainte de nastere
Intrerupere nu am ,dar ce pot face in urmatoarea perioada pentru a putea beneficia de indemnizatie tinand cont ca eu am doar trei luni de sarcina si pe 6 august somaju mi se termina?
Care este data prezumata a nasterii si ce statut ati avut in ultimii 2 ani anteriori acestei date ?
Sfarsitu lunii decembrie as naste,...12 luni am muncit in alimentatie publica dupa care am intrat in somaj timp de 9 luni ,vreau sa precizez ca e o mica pauza de 10 zile de la ultimu loc de munca pana am intrat in somaj ,ma poate afecta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie Andreea120 Andreea120 Buna ziua sunt insarcinata in 8 saptamani si as vrea sa stiu daca întrerup acum contractul de munca mai pot primi indemnizație? (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt.copii livache74 livache74 Va rog sa-mi spuneti si mie daca un angajator strain desfinteaza o firma din Romania ( firma mare este in Belgia aici avand un birou) iar sotia este gravida ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de concediu prenatal daca am fost in somaj 6 luni? marianioan marianioan am fost 2 ani in prenatal apoi am iesit in somaj acuma so terminat somaju si eu sunt gravida de 1 luna (vezi toată discuția)